ORDU ÇAYBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI

2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI

İlçemizdeki  okul/kurumlarda  öğretmen  ihtiyacı  oluşacak  olan  alanlarda ek ders ücretikarşılığında başvurular kabul edilecektir. 

Başvurular 01 Eylül  –  09 Eylül 2016 tarihleri  itibari  ile  alınacak  olup;  görev  almak  isteyenler dilekçe ve ekleri ile birlikte   Müdürlüğümüze şahsen başvuruda  bulunacaktır. 

Son başvuru   tarihinden   sonra verilen dilekçeler ihtiyaç hasıl olursa dikkate alınacaktır.

Üniversitelerin Lisans/Ön Lisans programlarından mezun olanların başvuruları kabul edilecek, Lise veya dengi (ortaöğretim mezunu) adayların müracaatları ise kabul edilmeyecektir.

Başvuruda yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Milli  Eğitim  Bakanlığı,  Talim  ve  Terbiye  Kurulu  Başkanlığının  80   sayılı   kararı   ile Milli Eğitim   Bakanlığına   Bağlı   Eğitim   Kurumlarına   Öğretmen   Olarak Atanacakların    Atamalarına     Esas   Olan    Alanlar   ile  Mezun     Oldukları    Yükseköğretim Programlar ve Aylık Karşı Okutacakları Derslere İlişkin Esaslar çerçevesinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirmeler Alan Sınavına girenlerin 2015 yılı KPSS-121 puan üstünlüğüne göre, Alan Sınavına girmeyenlerin 2015 yılı KPSS-10 puan üstünlüğüne göre, KPSS’ye girmeyenler için diploma notu üstünlüğüne göre yapılacaktır.

Görevlendirmeler kurum amirinin yetkisi ile başlatılacaktır.

Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumların belirttikleri ihtiyaçlara göre görevlendirmeler yapılacaktır.

Evraklarını tamamlayan adayların görevlendirme onayı alınacak, aday ile Kurumumuz arasındaki sözleşme metninin imzalanması ve SGK girişi yapılmasının ardından okul/kurumdaki görevine başlatılması sağlanacaktır.

ÇINAR MAH. TALİP BAYRAK CAD. NO 1 ÇAYBAŞI / ORDU - 0 (452) 391 40 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.